Taxi rendezvényekre

Spread the love

TAXI Konferenciákra, esküvőre, rendezvényekre

Vállaljuk konferenciák, rendezvények, valamint esküvők vagy bármilyen fontos esemény utasainak szállítását, illetve szállításának szervezését. TAXI rendezvényre! Ha nem tudja, hogyan oldja meg az oda-, vagy visszautat hívjon és megoldjuk!

Rendelje meg a Taxi szolgáltatását esküvőkrecsoportos vagy más rendezvényekre, ha kiindulási vagy érkezési címe Balatonfüreden vagy környékén van!

Taxi
Balatonfüred Taxi

Részletekért keressen telefonon!

Balatonfüred

Balatonfüred a magyar tenger ékköve, a Balaton melletti kulturális élet fellegvára. Nemzetközi sportesemények színhelye, a magyar vitorlássport bölcsője. Az “Európa legvirágosabb városa” díj nyertese. Többszörös Hild-díjas település. Különleges klímájának köszönhetően az egyik legkedveltebb belföldi úti cél. Jó adottságú szállodáinak és jó megközelíthetőségének köszönhetően pedig kedvelt rendezvényhelyszín.

Balatonfüredi programok

A város a régióban is kiemelkedően gazdag programajánlattal csábítja az érdeklődőket. Balatonfüred már régóta több egy balatoni nyaralóhelynél.

Júniusban a Balatoni Hal- és Borünnepen a helyi kultúrát, bort és gasztronómiát ismertetik meg a látogatókkal. Júliusban a legnagyobb hagyománnyal rendelkező tókerülő vitorlásverseny, a “Kékszalag”, valamint a patinás Anna-bál és kísérő rendezvényei kerülnek megrendezésre. Egész nyáron koncertsorozatok a Móló Színpadon. A Nemzetközi Gitárfesztivál egy hete alatt a gitárzenéé a főszerep a városban. Augusztusban a Balatonfüredi Borhetek, öbölátúszás. Szeptemberben szüreti mulatságok és a Romantikus Reformkor programsorozat várja az érdeklődőket.

Az évről évre egyre színesebb programajánlat kialakítása mellett Balatonfüred természetesen a téli hónapokban sem tétlenkedik; a partszakaszt, part mellett sétányt, valamint a part menti szállodákat körbeölelő parkokat a szezon indulására a város tovább fejleszti, így a város a Balaton-part ékköveként még  több vendéget vonzhat az idei nyáron. Balatonfüred a változatos természeti értékek, kulturális emlékek mellett gazdag programkínálat, zamatos borok és helyi ételspecialitások várják az ide látogatókat, a kerékpározás szerelmeseinek vonzó lehetőség a Balatont körülölelő kerékpárút. A környékbeli kalandparkokat és bobpályát az adrenalinkedvelőknek, a nyugalmat keresőknek pedig a Koloska-völgy nordic walking vagy bakancsos kiránduló útvonalait ajánljuk.

Taxi
TAXI

Hasznos Linkek: Balatoni programok, Balatonfüredi strandok, Komp menetrend, Látnivalók, programok az északi parton (Balaton), Hajó menetrend, Füredtaxi, TAXI, Balatonfüredi eseménynaptár