Szolgáltatások

Spread the love

Taxirendelés. Helyi, vidéki és távolsági fuvarok! Repülőtéri transzferek! Taxi hívása! Taxi Balatonfüreden és a környező településeken. Vidéki furvarok az ország egész területén. Ha utazni szeretne hívjon Taxit! Taxirendelés!

1-6 fős, légkondicionált, felső kategóriás, füstmentes gépjárművel. 1+ 6 fő szállítása. Helyi, vidéki és külföldi fuvarok. Repülőtéri transzferek. Cégek dolgozóinak, vendégeinek szállítása. Esküvők, rendezvények, konferecniák személyszállításának biztosítása Városnézés.

Balatonfüred területén ingyenes kiállás. Gyors városi fuvar. Gyorsan, versenyképes áron szállítjuk kedves utasainkat a kívánt úti célra.

Várjuk megrendelését helyi vagy távolsági fuvarokra. Vidéki és külföldi utak esetén egyedi árajánlatot adunk.Várjuk megrendelését helyi vagy távolsági fuvarokra. Vidéki és külföldi utak esetén egyedi árajánlatot adunk.

Reptéri transzfer szolgáltatás. Gondolkodjon előre és biztosítsa kényelmes utazását már az indulástól. Ezt kínálja reptéri transzfer szolgáltatásunk. Elsősorban balatonfüredi, vagy környékbeli indulással. További információért hívja telefonszámunkat!

Egyedi ajánlatotokkal várjuk vidékre, vagy külföldre utazó ügyfelei megrendelését. Ha hosszabb útra, vagy külföldre utazna, akkor egyedi ajánlatért hívja a telefonszámunkat! A Taxi Balatonfüred megfizethető árakkal, gyors kiállással áll kedves ügyfelei rendelkezésére.

Balatonfüred. Csopak. Paloznak. Lovas. Alsóörs. Tihany. Dörgicse. Örvényes. Balatonudvari. Fövenyes. Vászoly. Aszófő.  Balatonszőlős. Balatonakali. Pécsely. Zánka. Tagyon. Balatonalmádi.

Ha vacsorázni vagy bulizni mész és nem tudod hogy juss haza, hívd telefonszámunkat! Buli Járat: Ha a hangulat a tetőfokára ugrott és kell egy olyan autó ahol elfogadóbb a sofőr, esetleg olyan utazási kívánságok is vannak amelyek nem hétköznapiak akkor itt a lehetőség.

Hívj taxit! SunCity. Karolina Kávéház és Koktélbár. Matróz. Peron Pizzeria & Pub. Pelso Camping. Papok Borozója. Szent Donát Borkúria. Márga Bisztró. Petrányi Pince. Söptei Pincészet és Étterem. Figula Pincészet. Koczor Pincészet és Étterem. Homola Borterasz. THE. Tihany Vitorlás Klub. Cocomo Cafe.

Taxi Füred
TAxi

Taxi – TAXIRENDELÉS BALATONFÜREDEN ÉS KÖRNYÉKÉN- Taxi

Taxi Balatonfüred az Ön szolgálatában

https://www.facebook.com/Balatonitaxis/