Taxi Balatonfüred az Ön szolgálatában

Spread the love

Balatonfüred „A Balaton északi partjának fővárosa”, a Balaton-part legrégebbi üdülőhelye. Itt nyújt Önnek minőségi szolgáltatást a Taxi Balatonfüred!

Balatonfüred Magyarország hatodik legnépszerűbb települése, szénsavas forrásainak, mediterrán jellegű klímájának köszönheti népszerűségét. Füred vonzáskörzete Tihanyra és a tőle nyugatra levő parti településekre, Alsóörs, Csopak, Lovas, Paloznak valamint a Balaton-felvidék települészónájára terjed ki .

A városban és környékén számos látnivaló, rendezvény várja az idelátogatókat.

Néhány érdekesség, látnivaló a környékről és Balatonfüredről:

Ez csak pár érdekesség, ha többet szeretne megtudni a Balatonfüred és a környék látnivalóiról, akkor látogasson el az alábbi honlapra: http://balatonfured.kornyeke.hu/

Ezen a csodás településen várja a Taxi Balatonfüred az Ön hívását több évtizedes vezetési gyakorlattal, rutinnal, fiatal, felső kategóriás gépkocsival.

Balatonfüred és környéke híres a borairól. A Balatonfüred és Csopak Borvidék két különböző bortermelő tájra oszlik. A füredi borok tüzesebbek ,testesebbek, alkoholszintjük magasabb, a csopaki borok ezzel szemben könnyedebbek, illatban és zamatban gazdagabbak. Balatonfüredet és környékét a gyógyvíz és a bor együttes ereje teszi vonzóvá. A világ különböző részeiről utaznak ide azok az emberek, akik önmagukat egy kicsit kényeztetni akarják – kívülről és belülről egyaránt, a szénsavtól pezsgő gyógyvíz, az egyedülálló, szívbetegeknek kedvező hatású klíma, valamint a jófajta fehérbor erejével. Ha megkostolja a környék finom borait és nincs aki hazavigye, akkor hívja a Taxi Balatonfüred telefonszámát.

A Taxi Balatonfüred megfizethető árakkal, gyors kiállással, 6+1 személyes, légkondicionált, dohánymentes gépkocsival áll kedves ügyfelei rendelkezésére.

A Taxi Balatonfüred egyedi ajánlatokkal várja vidékre, vagy külföldre utazó ügyfelei megrendelését.

Ha hosszabb útra, vagy külföldre utazna, akkor egyedi ajánlatért hívja a telefonszámunkat!

Hasznos Linkek: Balatoni programok, Balatonfüredi strandok, Komp menetrend, Látnivalók, programok az északi parton (Balaton), Hajó menetrend, Füredtaxi, TAXI, Balatonfüredi eseménynaptár

1 thought on “Taxi Balatonfüred az Ön szolgálatában

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük